• Skład Rady Rodziców

• PRZEWODNICZĄCA: ZNAMIROWSKA JUSTYNA

ZASTĘPCA:

SKARBNIK:

DZIĘKUJEMY  USTĘPUJĄCEJ RADZIE ZA SOLIDNĄ PRACĘ, POZYSKIWANIE ŚRODKÓW NA RZECZ UCZNIÓW, SZKOŁY. ŻYCZYMY NOWEJ RADZIE DALSZEJ OWOCNEJ PRACY I WSPÓŁPRACY ZE SZKOŁĄ W PRZYJAZNEJ ATMOSFERZE.

• Kontakt

• Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Henryka Sienkiewicza w Budach Łańcuckich
      • 17 224 53 29
      • Budy Łańcuckie 333 37-114 Białobrzegi Poland